Afvallen aan de hand van onze afvaltips

Eén van de meest gezochte items op internet is 'afvallen'. Jaarlijks willen veel mensen een ideaal gewicht bereiken door massaal af te vallen. Maar er is een verschil tussen afvallen. Je kunt heel snel proberen kilo's en vet te verliezen, maar de kans is groot dat die er dan zo weer aanzitten. Beter is het om verantwoord af te vallen. Afvallen met verstand. Onze website richt zich op afvallen met verstand.

wij helpen je met lijnen


Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn

Bij afvallen gaat het om een mentale omschakeling. Als je serieus van plan bent af te vallen, zul je rekening moeten houden met een aantal zaken. Namelijk:

  • je doet het voor jezelf en moet echt zélf af willen vallen;
  • je bent bereid ervoor te werken;
  • je zult je levensstijl en eetgewoontes flink moeten veranderen;
  • je zult om moeten kunnen gaan met tegenslag.
  • Zolang je die punten in gedachten houdt, hoeft het niet moeilijk te zijn om af te vallen. Je verandert je levensstijl immers wel vaker. Het is echter van belang je altijd bewust te zijn van het feit dat je afvalt.
word je bewust van afvallenBewustwording

Afvallen is bewustwording. Bewust bezig blijven met het afvallen en het verliezen van overtollig vet. Je zult in je dagelijkse leven vaker geconfronteerd worden met situaties waarbij afvallen moeilijk is. Denk aan traktaties, lekkere hapjes of verjaardagen. Maar denk ook aan je eigen eetgewoontes. Je zult aanzienlijk minder moeten gaan eten om minder calorieën binnen te krijgen. Het resultaat is een hongerig gevoel. Besef dat dit tijdelijk is en vanzelf over gaat. Maar je zult er even doorheen moeten.

aanpassing in eetgewoontesAfvallen als missie

Zie het afvallen de eerste maand vooral als een missie. Een operatie die jij leidt. Jij voert het bevel over je eigen lichaam en bent er honderd procent verantwoordelijk voor dat je ook daadwerkelijk afvalt en niet in slechte gewoontes vervalt. Neem dit serieus. Je kunt serieus afvallen als je omgeving op je ingespeeld is en weet wat er van ze verwacht wordt. Tref de volgende voorbereidingen voordat je af wilt vallen:

  • bepaal je doelstelling en schrijf op hoeveel kilo's je in hoeveel maanden wil verliezen;
  • vertel je omgeving wat je van plan bent en zeg dat je verwacht dat ze je steunen;
  • bekijk een week lang kritisch je eetgewoontes en bepaal voor jezelf waar het beter kan;
  • zet de knop om en ga ervoor.


afvaltipsWij helpen met afvallen

Deze website is gericht op mensen die willen afvallen. Wij helpen je met afvallen. We zijn een nieuwe website, maar vinden het leuk om te groeien en te leren. We hopen dan ook van je te horen, door reacties te plaatsen op onze artikelen of door te reageren op Twitter en Facebook. Wij staan overal voor open. In ruil daarvoor gaan we je helpen met afvaltips. Tot in november zal er dagelijks een afvaltip verschijnen waar jij je voordeel mee kunt doen. Bepaal voor jezelf of het een tip is die bij je past of niet.

Artikelen met inhoud

Tevens zullen we op deze website artikelen plaatsen die gaan over afvallen en op gewicht komen. Daarbij worden we gesteund door experts die zijn aangesloten bij de bekende Startpagina's Gewicht en Workout. Maar we hopen ook inhoud en input van jou te krijgen. Waar wil jij meer over weten? Vertel het ons en wij gaan op onderzoek uit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten